Breugelquiz

Beste Chiro Muizen sympathisant / ouder van een Chirolid / quizliefhebber

 

Zoals de traditie het voorschrijft sluiten we het Breugelweekend af op zondagavond met de befaamde Breugelquiz. Een plezante en uitdagende quiz op maat van liefhebbers en gelegenheidsploegen.

Aantal personen per quizploeg?

Uw quizploeg bestaat uit maximum 4 personen.

Wanneer gaat het evenement door?

U bent van harte welkom in de Breugeltent op Zondag 23 april 2023 vanaf 19u.30. Als opwarming krijgt u meteen de aperitiefronde mee, om 20u.00 stelt onze quizmaster de eerste vraag. Wees dus zeker op tijd.

Waar?

In de Breugeltent op het dorpsplein van Muizen (Muizendorp, 2812 MUIZEN).

Bekendmaking van de winnaar & prijzen:

Deze editie stappen we over naar het principe ‘prijzen zolang de voorraad strekt’. Na de quiz zullen we de totale rangschikking vanaf plaats 1 tot de eervolle laatste plaats blijven afroepen. In deze volgorde zal u als quizteam ook mogen passeren langs onze prijzentafel, die u voor de quiz uiteraard ook al mag bekijken. Uiteindelijk projecteren we op het einde de volledige uitslag.

Hoeveel kost dit grapje?

Net als voorbije edities bedraag de prijs €20,00 per ploeg. Deze som betaalt u meteen bij aankomst op de quiz. Daarnaast kan u de hele avond lang genieten van ons volledige gamma aan dranken en versnaperingen. De rekening betaalt u nadien aan de kassa, er is de mogelijkheid om ook digitaal te betalen.

Oké ik ben overtuigd, hoe schrijf ik een ploeg in?

U schrijft uw ploeg in via volgende link: https://eventix.shop/wgwagx7n

Ter info ziet u op de afbeelding in de bijlage een ruwe prognose van de indeling van de Breugeltent gedurende de quiz. Op deze manier kan u reeds bij inschrijving een tafel kiezen.

Nog vragen?

U kan uw vraag formuleren in een e-mail gericht aan: quiz@breugelfeesten.be

Toch belet?

Breng ons a.u.b. op voorhand op de hoogte. Dit kan ook op onderstaande e-mailadres: quiz@breugelfeesten.be

 

Wij danken u zeer voor het aandachtig lezen van deze e-mail en hopen u te mogen entertainen op zondagavond 23 april 2023

Vriendelijke groet

Leidingsploeg Chiro Muizen