Breugelquiz

Na 2 jaar in de ban van de coronapandemie te hebben geleefd, kunnen wij bij Chiro Muizen eindelijk terug onze gekende Breugeltent opslaan op het dorpsplein van Muizen. Zoals de traditie het voorschrijft, sluiten we de Breugelfeesten opnieuw af met onze Breugelquiz. Deze keer op zondagavond 24 april 2022. Helemaal op maat van liefhebbers en gelegenheidsploegen.
Normaal gezien zal alles zonder al te veel coronarisico’s kunnen verlopen. Zelfs een Covid Safe Ticket zal u onder de huidige omstandigheden niet moeten tonen. Natuurlijk zijn wij wel verplicht de geldende maatregelen te volgen. Dus moest de kleurcode toch opnieuw oranje worden dan sturen wij u een update naar het e-mailadres dat u bij de inschrijving van uw ploeg heeft opgegeven.
Met hoeveel personen mogen we nu weer deelnemen per quizteam?
Uw quizploeg zal net zoals vroeger op de quiz in de Breugeltent uit maximum 4 personen mogen bestaan.
Aan hoeveel vragen mogen we ons verwachten?
Dit zullen er opnieuw veel meer zijn dan op de wandeleditie die we vorig jaar organiseerden. Wij keren terug naar ons traditioneel concept. 6 gewone rondes van elk 15 vragen. Daarnaast een aperitiefronde bij aankomst, één tafelronde voor en één tafelronde na de pauze. En last but not least 2 speciale themarondes die de quiz volledig maken.
Wanneer gaat het evenement door?
U bent welkom in de Breugeltent op Zondag 24 april 2022 vanaf 19u.30. Om 20u.00 wordt de eerste vraag gesteld.
Waar?
In de Breugeltent op het dorpsplein van Muizen (Muizendorp, 2812 MUIZEN)
Bekendmaking van de winnaar & prijzen:
’s Avonds zullen we de uitslag zo snel mogelijk na afloop van de quiz tonen. Vervolgens gaan we de totale rangschikking van plaats 1 verder naar beneden omroepen. In deze volgorde zal u als quizteam ook mogen passeren langs onze goed gevulde prijzentafel die u voor de quiz uiteraard ook al mag bekijken. Er is opnieuw een prijs voor iedereen (individueel).
Hoeveel kost dit grapje?
Chiro Muizen heeft helaas 2 jaar geen Breugelfeesten kunnen organiseren. Toch behouden we nog steeds een democratische prijs van €20,00 per ploeg. Dit is dezelfde prijs als de laatste jaren op de Breugelquiz voor een team van 4 personen. Meer sponsoren mag natuurlijk altijd. Vanzelfsprekend zal er ook dit jaar opnieuw een volledig gamma aan dranken en versnaperingen worden aangeboden aan uiterst democratische prijzen. Voorzie dus ook voldoende contant geld voor uw team. Betalen gebeurt meteen na de quiz en kan enkel cash.
Oké ik ben overtuigd, hoe schrijf ik een ploeg in?
Dit jaar opteren we voor een google form dat u online kan invullen om een team in te schrijven.
In dit formulier zullen we u om volgende gegevens vragen:
Voornaam, Naam, e-mailadres en naam quizploeg
Deze gegevens blijven strikt geheim in het kader van de GDPR-wetgeving. Het e-mailadres zullen we uitsluitend gebruiken voor het eventueel versturen van een betalingsherinnering, een update rond de coronamaatregelen (week voor de quiz) en het doorsturen van de uitslag van de quiz.
Hieronder kan u doorklikken naar het formulier:
Mijn inschrijving definitief maken?
U stort het minimumbedrag van €20,00 op de rekening van de Chiro. Dit alles om contante betalingen op de dag zelf te beperken.
REKENINGNUMMER:
BE41 7512 0259 1210
VRIJE MEDEDELING:
"Breugelquiz + De ploegnaam die u opgaf bij het reserveren van een plaats”
VOORBEELD (in het geval dat ‘de weetjesfabriek’ de naam van uw quizploeg is):
"Breugelquiz de weetjesfabriek"
Nog vragen?
U kan uw vraag formuleren in een e-mail gericht aan:
Toch belet?
Breng ons a.u.b. op voorhand op de hoogte. Dit kan ook op onderstaande e-mailadres.
Wij danken u zeer voor het aandachtig lezen van dit bericht en hopen u te mogen entertainen op zondagavond 24 april 2022
Vriendelijke groet
Leidingsploeg Chiro Muizen